Новини

November 1, 2023

Поразително представяне на пейката: Потенциално съпротивление на Бостън Селтикс

Ivan Dimitrov
WriterIvan DimitrovWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Въведение

По време на извън сезона имаше оптимизъм около пейката на Бостън Селтикс. С началото на сезона обаче стана ясно, че пейката не се представя добре и може да бъде проблем за отбора в бъдеще.

Поразително представяне на пейката: Потенциално съпротивление на Бостън Селтикс

Слаби изпълнения

Завърналите се ветерани от пейката, като Пейтън Причард и Ал Хорфорд, не оправдаха очакванията. Причард, който трудно намираше минути миналия сезон, получи повече игрово време, но не оказа голямо влияние. В първите три мача той вкара общо 2,3 точки и имаше слаб процент стрелба. Хорфорд, който се адаптира към новата си роля на шести играч, също се бори, като има средно най-ниските в кариерата си 5,3 точки при 36,8% стрелба.

Разочароващи приноси

Други играчи на пейката, включително Сам Хаузър, Люк Корнет и Ошай Брисет, също не успяха да дадат значителен принос. Hauser и Kornet комбинираха само 11 точки при слаби проценти на стрелба. Брисет, който се очакваше да бъде ключово попълнение, отбеляза само две точки в два мача.

Цялостно представяне на пейка

Скамейката на Селтикс като цяло не беше впечатляваща. В момента те са най-лошите в НБА по отношение на проценти на голове и стрелби сред играчите от пейката. Въпреки че има надежда, че играчи като Хорфорд и Причард ще се подобрят, докато се адаптират към новите си роли, пейката ще трябва да се активизира и да осигури подкрепа за отбора.

Необходимостта от подобрение

Въпреки силния старт на сезона на Селтикс, резервната скамейка остава потенциална пречка за отбора. Стартовата петица е страхотна, но ще се нуждае от помощ от пейката, за да успее. За Селтикс е изключително важно да се справят с проблемите с пейката си и да намерят начини да подобрят представянето си.

About the author
Ivan Dimitrov
Ivan Dimitrov
About

Роден в сърцето на София, Иван е пионер в света на локализациите на онлайн казина в България. С уникален чувство за улов на местния дух, той предоставя на играчите усещане, което е истински българско.

Send email
More posts by Ivan Dimitrov
ThunderPick
Бонус $2000

Последни новини

Гмурнете се в тръпката: Предстоящите избори на Doubledogdare Stakes на Keeneland
2024-04-18

Гмурнете се в тръпката: Предстоящите избори на Doubledogdare Stakes на Keeneland

Новини