Новини

October 31, 2023

Последно развитие на скандала с кражбата на знаци в Мичиган и мача от Световните серии

Ivan Dimitrov
WriterIvan DimitrovWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Въведение

В този епизод на Затворете и слушайте Стефан Фатсис, Джош Левин и Джоел Андерсън се присъединяват към Бен Матис-Лили от Slate, за да оценят най-новите развития в феерията с кражби на знаци в Мичиган. Екипът обсъжда решението на Университета на Мичиган да отмени предложението за нов договор за старши треньора по футбол Джим Харбо, както беше съобщено от The Wall Street Journal. Те също така се задълбочават в програмата за кражба на знаци на Конър Сталиънс и неговия „Мичигански манифест“, както е подчертано от Ричард Джонсън от Sports Illustrated. ESPN предоставя прозрения от някой, на когото е платено от Stalions да записва на видео страничните линии на опонентите от Мичиган.

Последно развитие на скандала с кражбата на знаци в Мичиган и мача от Световните серии

Мачъп от Световните серии

Бен Линдберг от The Ringer се присъединява към подкаста, за да разкаже мача от Световните серии между Аризона Даймъндбекс и Тексас Рейнджърс. Експертният опит на Линдберг в бейзболния анализ е очевиден в книгите му „Единственото правило е, че трябва да работи“ и „Машината за MVP“. Той също така изследва новия „ефект на познаване на облекчаващите играчи“ на бейзбола и продължаващия „проблем с твърде много питчъри“

Противоречието на Дуайт Хауърд

След това дискусията се измества към полемиката около Дуайт Хауърд, бъдещият член на Залата на славата на баскетбола, който е обвинен в сексуално насилие. ESPN отразява гражданското дело на Стивън Харпър срещу Хауърд, който отрече обвиненията. Статията на Даяна Московиц в Defector предоставя хронология на обвиненията в сексуално насилие, докато статията на DJ Dunson в Deadspin поставя под въпрос защо липсва дискусия по въпроса. Cyd Zeigler от Outsports разглежда отговора на Stephen A. Smith на обвиненията.

Храна за вкъщи

В края на епизода водещите оставят на слушателите някои ключови изводи. Те подчертават необходимостта Мейджър Лийг Бейзбол да коригира своя формат на плейофи с 12 отбора след ранните отпадания на Доджърс, Ориолс и Брейвс. Те също така признават отличното представяне на външния играч на Тексас Рейнджърс Адолис Гарсия и преуспяващите млади играчи на Аризона Даймъндбекс. Епизодът завършва с бонус сегмент, в който се обсъждат първите сюжетни линии на НБА през уикенда, включително дебюта на Виктор Уембаняма, предполагаемото ограничение на минутите на ЛеБрон Джеймс и новото партньорство между Дамян Лилард и Янис Адетокумбо.

Не забравяйте да се абонирате за Slate Plus, за да поддържате Затворете и слушайте. За по-задълбочено покритие вижте препоръчаните статии и книги, споменати в епизода.

За всякакви запитвания можете да се свържете с екипа на подкаста на [email protected].

About the author
Ivan Dimitrov
Ivan Dimitrov
About

Роден в сърцето на София, Иван е пионер в света на локализациите на онлайн казина в България. С уникален чувство за улов на местния дух, той предоставя на играчите усещане, което е истински българско.

Send email
More posts by Ivan Dimitrov
ThunderPick
Бонус $2000

Последни новини

Гмурнете се в тръпката: Предстоящите избори на Doubledogdare Stakes на Keeneland
2024-04-18

Гмурнете се в тръпката: Предстоящите избори на Doubledogdare Stakes на Keeneland

Новини